Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Genoa meldde zich nog niet bij PSV voor Ooijer


16 juli 2005 - Na allerlei berichten in de pers geeft André Ooijer zelf duidelijkheid wat betreft de speculaties over een mogelijke transfer op www.psv.nl. De verdediger is op de hoogte van de interesse die Genua in hem heeft, maar de Italianen hebben zich niet gemeld.


In Zuid-Korea laat Ooijer (31) weten dat hij via zijn agent heeft gehoord van interesse van Genua. "Mijn zaakwaarnemer is benaderd door Genua, maar zolang zij niet bij PSV komen is er wat mij betreft geen reden om aan een vertrek te denken. Daarvoor is PSV mij na al die jaren toch echt veel te dierbaar", aldus Ooijer in Gwangju, waar PSV zaterdagmiddag is neergestreken voor een wedstrijd tegen het Colombiaanse Once Caldas.

"De verhalen dat ik daar morgen medisch gekeurd ga worden, zijn niet waar. Gisteren speelden we de eerste wedstrijd van het toernooi en ik ging er vol tegenaan. Het zou raar zijn als ik op korte termijn medisch gekeurd moet worden om dan zo te spelen. Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin, PSV is geweldig en ik heb absoluut geen reden om per se weg te willen. We spelen elk jaar Champions League, dus wat dat betreft is het geen must. Het is wel dat als ik op mijn leeftijd nog een mooi buitenlands avontuur kan aangaan, dat ik daar voor open sta. Maar alleen als alle voorwaarden voor mijn gevoel kloppen. Het risico om te verliezen wat ik bij PSV heb, wil ik niet lopen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!