Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nikiforov nog niet naar Urawa Red Diamonds


25 juni 2003 - De transfer van Yuri Nikiforov is nog helemaal niet rond, iets wat andere media de afgelopen weken meermaals benadrukten. Urawa Red Diamonds heeft zich wel officieel bij RKC Waalwijk gemeld maar er is nog geen akkoord bereikt over de transfersom.

VoetbalPlus.nl zag vorige week af van een artikel omdat vooral in Japan er nauwelijks over gerept werd. Ook is er slechts gesproken tussen Nikiforov en Urawa Red Diamonds, wat ook het Brabants Dagblad benadrukt. Deze krant meldt verder dat er concrete interesse is voor zowel Jochen Janssen als Ivar van Dinteren. De laatste speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Helmond Sport en zou in de belangstelling van FC Zwolle staan.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!