Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam en Zwolle delen de punten


5 oktober 2003 - Vandaag stond FC Volendam FC Zwolle op het programma. mma. Natuurlijk een interessant duel. FC Zwolle staat momenteel onderaan en heeft al de nodige achterstand opgelopen op de overige clubs, wat kan nieuwkomer FC Volendam tegen Zwolle? Het werd in Volendam een 2-2 gelijkspel.


Na 27 minuten opende Tuyp de score voor zijn Volendam. Lang kon men niet genieten van de voorsprong in het vissersdorp. Enkele minuten later was het namelijk PSV-huurling Jasar Takak die de gelijkmaker scoorde. Vlak voor rust bracht Gorgi Hristov FC Zwolle zelfs op voorsprong. 2-1 voor Zwolle dus bij rust terwijl er toch echt meer inzat voor Volendam. De ploeg speelde zelfs beter en verdiende een achterstand niet, maar zo gaat het echter niet in het voetbal. In de tweede helft scoorde invaller Bridji de gelijkmaker voor Volendam. 2-2 was ook de einduitslag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!