Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax moeizaam langs Fortuna Sittard


20 juli 2005 - Ajax speelde vanavond haar eerste oefenwedstrijd tegen een profclub. In Limburg speelde men tegen Fortuna Sittard. In een zeer matig duel kon Ajax nauwelijks indruk maken en won slechts met 3-2 van de Gouden Gids Divisieclub.


Ajax trad vandaag in haar sterkste opstelling aan tegen Fortuna Sittard. Maarten Stekelenburg stond in het duel, hij lijkt de concurrentiestrijd van Bogdan Lobont te hebben gewonnen. Bij rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor Ajax. Het elftal van Danny Blind had een 2-0 voorsprong door goals van Mitea ('20) en invaller De Jong ('42).

In de tweede helft was Fortuna Sittard de betere ploeg. Vlak na rust viel de aansluitingstreffer door Ronald Dassen, die een toegekende penalty wist te benutten. De druk van Fortuna Sittard bleef, maar het was Ajax dat verder uitliep door een goal van invaller van Anastasiou ('61). Het bleef echter tot de laatste minuut spannend omdat drie minuten later Van Barneveld scoorde.

Vitesse maakte indruk door in Garderen met 2-0 te winnen van FC Porto. De Portugese topclub van Co Adriaanse is momenteel op trainingskamp in Nederland en speelde al eerder oefenduels tegen Bennekom en NEC. Vitesse bleek te sterk door een eigen doelpunt en een goal van Matthew Amoah.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!