Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Norwich trekt 'koopje' Jurgen Colin aan


21 juli 2005 - Norwich City is de nieuwe club voor Jurgen Colin. De 24 jarige verdediger tekende bij de 'Canaries'een 3-jarig contract met een optie voor een vierde seizoen. Norwich City degradeerde het afgelopen seizoen uit de Engelse Premiership. Norwich City betaalt voor de verdediger bijna 400.000 euro aan PSV en wordt daarmee 'een koopje' genoemd. Mocht de speler worden verkocht dan ontvangt PSV ook nog eens 25% van die transfersom.


Colin leek in de winterstop van het vorige seizoen nog op het punt te staan een contract te tekenen bij Everton. Die overgang ging uiteindelijk niet door. Colin speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor NAC Breda. In totaal speelde hij 93 competitieduels, waarvan 24 voor PSV.

Norwich City manager Nigel Worthington: 'Ik ben opgetogen zo'n jonge speler met ervaring en met een opleiding van twaalf jaar bij PSV te krijgen. PSV kent een grote traditie van het opleiden van talentvolle spelers. Voor het bedrag dat we betalen is hij absoluut een koopje voor Norwich City en eentje met potentie.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!