Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint toernooi in China


22 juli 2005 - Een oefenduel in China tussen Feyenoord en de kampioen van Uruguay, Nacional de Montevideo is compleet uit de hand gelopen. De wedstrijd was enkele minuten gestaakt, dit na een massale vechtpartij op het veld. De technische staf van Feyenoord vreesde al voor de hardheid van de Zuid-Amerikanen. Feyenoord won het duel uiteindelijk met 3-0.


Feyenoord had vandaag voor de eindzege in Nanjing aan een gelijkspel genoeg. Het elftal van Erwin Koeman kwam vandaag echter geen moment in gevaar. Voor rust had Nicky Hofs Feyenoord al op een 1-0 voorsprong gebracht. De ruststand had hoger kunnen uitvallen, onder meer Kalou en Kuyt zagen goede mogelijkheden niet in een treffer eindigen. In de tweede helft speelde Feyenoord Nacional bij vlagen helemaal weg. In een kort tijdsbestek liep Feyenoord uit naar een 3-0 voorsprong. De jarige Kuyt was tot grote vreugde van de duizenden Chinese toeschouwers tot twee maal toe de doelpuntenmaker.

Feyenoord won haar eerste duel met 2-1 van het Spaanse Espanyol. De Spaanse ploeg speelde gelijk tegen Nacional. Een gelijkspel was dus al voldoende voor de eindzege in Nanjing. Het toernooi kent een prijzenpot van 1,6 miljoen euro. ,,We houden aan deze trip geen miljoenen over, maar wel meer dan een paar ton'', stelde Mark Wotte vandaag al in het Algemeen Dagblad.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!