Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord praat opnieuw met Genk


24 juli 2005 - Feyenoord hoopt zich op korte termijn te versterken met Koen Daerden. Vanavond zal er opnieuw onderhandelt worden met Genk over de transfer van de Belgisch international. Een zware delegatie van Feyenoord zal vanavond aanwezig zijn bij het oefenduel tussen Genk en Celta de Vigo om daarna te praten over een mogelijke transfer.


Genk houdt vast aan de vraagprijs van 4 miljoen euro, volgens Belgische bronnen bood Feyenoord al 3,5 miljoen. Een transfer lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd. Feyenoord ziet in de 23 jarige Daerden de opvolger van de naar Anderlecht vertrokken Bart Goor.

Ondertussen is bekend geworden dat Feyenoord haar jonge Zweedse aanvaller Kujovic komend seizoen zal verhuren aan het Belgische KV Mechelen. Afgelopen seizoen speelde de 1.90 meter lange Kujovic in de A1 van Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!