Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke '04 aast op Ooijer


25 juli 2005 - Het blijft stil rond de mogelijke transfer van André Ooijer naar het Italiaanse Genoa, dat is ook het Duitse Schalke '04 opgevallen. De Bundesligaclub zou nu van plan zijn een bod van 1 miljoen euro uit te brengen op de verdediger van PSV, zo meldt in Duitsland onder meer Der Kicker.

Ooijer is toe aan een nieuwe uitdaging. De afgelopen acht seizoenen verdedigde hij de clubkleuren van PSV. Eerder kwam hij al uit voor Roda JC en FC Volendam. De Amsterdammers zou al enkele weken geleden een akkoord hebben bereikt met Genoa. Deze transfer zou echter alleen doorgaan wanneer Genoa zal promoveren naar de Serie A en dat is nog altijd onzeker. De Duitse topclub Schalke '04 zou dan een meer dan welkom alternatief zijn. Een transfer zou dan ook dichtbij zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!