Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandaag duidelijkheid over Daerden


26 juli 2005 - Vandaag zal de beslissing vallen omtrent een mogelijke transfer van KRC Genk speler Koen Daerden naar Feyenoord. Vooralsnog houdt Genk vast aan de vraagprijs van 4 miljoen euro. Feyenoord hoopt de middenvelder te kunnen contracteren om hem zodoende morgen uit de helikopter te kunnen laten lopen op de traditionele open dag.

"Dinsdag moet Feyenoord kleur bekennen. Het is ja of nee, daarna is het afgelopen", meldt Genk voorzitter Vaessen in de Belgische media. "De bal ligt dus in het kamp van Feyenoord. Wij hebben het geld niet nodig. Betalen ze niet wat we vragen, dan blijft Daerden."

"Ik heb al een voorgevoel. Als twee honden vechten om een been...", blijft Vaessen mysterieus in de kranten. Komt Wolfsburg nog met een bod?Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!