Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur hoopt op Bovar Karim


3 augustus 2005 - Cambuur Leeuwarden hoopt op korte termijn de selectie te versterken met Bovar Karim. De 21 jarige aanvallende middenvelder was de afgelopen weken op proef in Leeuwarden. In het verleden doorliep hij de jeugdopleiding van Feyenoord, maar keerde vanwege een gebrek aan speelkansen bij de selectie, terug naar Malmo.

Manager voetbalzaken Peter de Roo op de website van Cambuur: "Zowel Roy Wesseling als ik zijn zeer enthousiast over deze jongen. Hij speelde in het verleden onder meer al voor Feyenoord en Arsenal, zijn voetbalkwaliteiten staan dan ook buiten kijf. Wat voor ons de doorslag gaf was de instelling die hij heeft getoond. Hij ziet Cambuur-Leeuwarden als een goede, maar wellicht ook laatste kans om een grote speler te worden. Zijn gretigheid om bij Cambuur aan de slag te gaan en die kans te grijpen is groot, daarom verwachten wij veel van zijn komst".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!