Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord verkoopt ook Kuijt aan investeerders'


8 augustus 2005 - Feyenoord heeft niet alleen de transferrechten van Salomon Kalou maar ook die van Dirk Kuijt verkocht aan de investeringsmaatschappij Soccer Investments and Representations, zo kopt het Algemeen Dagblad vandaag. 50% van de transferrechten van Kuijt zijn voor vijf miljoen euro aan het bedrijf verkocht.


Algemeen Dagblad baseert haar nieuws op aantal documenten die de krant in bezit heeft. In totaal zou Feyenoord dus 14 miljoen euro kunnen bijschrijven op haar bankrekening, daarvoor moeten Kalou en Kuijt nog wel akkoord gaan. Zonder handtekening van deze twee gaan de overeenkomsten niet door. De overeenkomst staan los van elkaar.

Feyenoord zou Kalou voor negen miljoen euro aan de investeringsmaatschappij hebben verkocht. Daarnaast zou Feyenoord 10% van een mogelijke doorverkoop ontvangen. Het maximumbedrag daarvan is 1,5 miljoen euro.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!