Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Harrie Gommans naar MVV'


8 augustus 2005 - Harrie Gommans lijkt terug te gaan keren naar Nederland. De aanvaller maakte in de winterstop de overstap van Excelsior naar het Belgische Westerlo maar lijkt nu weer terug te keren naar Limburg. MVV Maastricht hoopt de aanvaller op korte termijn toe te voegen aan de selectie, zo meldt dagblad De Limburger.


De nu 22 jarige Gommans maakte eind 2003 de overstap van Fortuna Sittard naar Excelsior in de hoop uiteindelijk te belanden bij Feyenoord. Door heimwee geplaagd werd hij begin dit jaar gertransfereerd naar het Belgische Westerlo, ook al een club waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft.

Ook in de Belgische Jupiler League kwam hij weinig aan spelen toe. Gommans speelde vijf duels en kwam niet tot scoren. Bij Excelsior speelde hij 26 duels en scoorde vier maal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!