Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: 'AD baseerde zich op vals document'


8 augustus 2005 - Feyenoord zal vanavond bij de politie aangifte doen wegens valsheid in geschrifte. Het Algemeen Dagblad kwam de afgelopen dagen met berichten dat zowel Kalou en Kuijt zouden zijn verkocht aan een investeringsmaatschappij. De krant baseerde zich op een document van Feyenoord, ondertekent door een lid van de Raad van Commissarissen.


Naar nu blijkt baseerde het Algemeen Dagblad zich op een document met valse handtekeningen. De raad van Commissarrissen van Feyenoord wordt gevormd door Jorien van den Herik, Willem Scholten en Paul Smits.

Feyenoord op haar website: 'Feyenoord doet vanavond bij de politie aangifte van valsheid in geschrifte nu blijkt dat het Algemeen Dagblad een contract in handen is gespeeld met daarop valse handtekeningen namens de Feyenoord-leiding, die te maken hebben met de in dit dagblad verschenen publicaties dat Salomon Kalou en Dirk Kuyt zouden zijn verkocht aan een investeringsmaatschappij. Bovendien zal Feyenoord een rectificatie eisen van het AD over de gesuggereerde verkoop van beide spelers. Met de in het AD genoemde investeringsmaatschappij heeft Feyenoord geen zaken gedaan.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!