Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voldoende interesse voor overbodige Ajacieden


9 augustus 2005 - Ajax coach Danny Blind heeft aan een viertal spelers laten weten komende seizoen geen beroep op ze te zullen doen. Het gaat daarbij om Ododai, De Ridder, De Mul en Lindgren. De eerste twee genoemde spelers mogen worden verkocht, de andere twee verhuurd. Over interesse hoeft het viertal niet te klagen, zo meldt De Telegraaf.


De Ridder aast op een vertrek naar een buitenlandse club. Er zouden zich al enkele clubs hebben aangediend. Anthony Obodai wil langer in Nederland blijven, om die redenen wees hij ook de kans om op proef te komen bij Bolton Wanderers af. Voor de verdedigende middenvelder bestaat belangstelling van ADO Den Haag, Sparta en Heracles Almelo.

Ajax wil Tom de Mul en Rasmus Lindgren het liefst verhuren. In het geval van De Mul zal hij dan nog wel eerst zijn contract moeten verlengen, dat loopt namelijk volgend jaar zomer af. Heracles en Vitesse toonden al hun interesse. Voor Lindgren bestaat er belangstelling van RKC Waalwijk, FC Groningen en Sparta.

De Telegraaf meldt verder dat de Griekse spits Angelos Charisteas een aanbieding van Hertha BSC heeft afgeslagen. Charisteas wil graag langer in Amsterdam blijven.

Het nieuwe Ajax uitshirtVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!