Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Danko Lazovic op huurbasis naar Leverkusen'


10 augustus 2005 - Het Rotterdams Dagblad meldt dat Danko Lazovic dichtbij een overgang naar het Duitse Bayer Leverkusen is. De aanvaller zou niet in aanmerking komen voor een basisplaats bij Feyenoord, omdat het spitsenduo Kalou en Kuijt in tact blijft.


Bayer Leverkusen zou de Servische aanvaller voor één seizoen huren van Feyenoord. De clubs zouden al een overeenkomst hebben en vandaag onderhandelen hij en zijn zaakwaarnemer over zijn persoonlijke eisen. Zijn zaakwaarnemer is overigens Rodger Linse die bij Feyenoord ook Salomon Kalou vertegenwoordigd.

Danko Lazovic gaf zelf aan graag naar Ado Den Haag te willen. De onderhandelingen met die club zijn stuk gelopen op de salariseisen van Lazovic. (www.fr-fans.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!