Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Michael Lamey niet kwijt


10 augustus 2005 - PSV wil Michael Lamey vooralsnog niet verkopen. De rechtsback wil graag meer aan spelen toekomen. Guus Hiddink houdt hem echter aan zijn contract, nu nog niet duidelijk is of Theo Lucius en Andre Ooijer wel aanblijven in Eindhoven. Ooijer onderhandelde al eens met Schalke '04 en Genoa, voor Lucius zou belangstelling bestaan uit Engeland.


Lamey heeft verschillende aanbiedingen op zak van clubs, waaronder AZ. De ploeg van Louis van Gaal ziet in Lamey de perfecte opvolger van de naar Villarreal vertrokken Jan Kromkamp.

Bij PSV wordt verwacht dat Lucius, evenals overigens ook Bouma, ondanks Engelse interesse aanblijven. Bouma kwam bijvoorbeeld zelf niet tot een akkoord met een Engelse club. Over Ooijer is nog enige onduidelijkheid. Wel wordt de verwachting uitgesproken dat Young-Pyo Lee de club mogelijk nog gaat verlaten.

Het nieuwe PSV shirt nu in de VoetbalPlus shopVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!