Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AD: Rectificatie Feyenoord


11 augustus 2005 - Het Algemeen Dagblad heeft vandaag een rectificatie geplaatst over de eerste berichten van een mogelijke verkoop van de transferrechten van Salomon Kalou en Dirk Kuyt aan de Engelse investeringsmaatschappij SIR.


De rectificatie van het AD vandaag:
In deze krant hebben wij op 6 en 8 augustus 2005 gepubliceerd, dat Feyenoord de spelers Salomon Kalou en Dirk Kuijt, of de transferrechten van die spelers, achter hun rug om zou hebben verkocht aan een investeringsmaatschappij.

Tevens hebben wij gepubliceerd dat dit zou zijn vastgelegd in een document dat zou zijn voorzien van de handtekening van een gevolmachtigd lid van de Raad van Commissarissen van Feyenoord.

Alvorens tot publicatie over te gaan hebben wij onvoldoende zorgvuldigheid betracht door het betreffende document niet voor commentaar aan Feyenoord voor te leggen. Inmiddels heeft Feyenoord onderzoek laten uitvoeren waaruit is gebleken dat het document niet is ondertekend door een van de leden van de directie of Raad van Commissarissen van Feyenoord. Het is dus niet juist, dat er een transferdocument is, waaruit blijkt dat Feyenoord Salomon Kalou en Dirk Kuijt, of de transferrechten van die spelers, heeft verkocht aan een investeringsmaatschappij. Wij betreuren deze gang van zaken, met name jegens de spelers Salomon Kalou en Dirk Kuijt en jegens Commissaris Willem Scholten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!