Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch verliest ook in competitie


12 augustus 2005 - Het blijft tobben bij FC Den Bosch. De degradant werd eerder deze week nog door de amateurs van Excelsior Maassluis uit het bekertoernooi gewipt. Vandaag verloor men in en tegen Emmen met 3-1.


FC Emmen - FC Den Bosch 3-1 (1-1)
Opvallend genoeg kwam Emmen voorbij Den Bosch met een tiental spelers. Bij rust stond het nog 1-1 door goals van Melchior Schoenmakers en Gijs Cales. Vlak na rust moest Gerben Tieljes het veld met een rode kaart verlaten. Het deerde Emmen echter niet, via Rachid El Khalifi en Sergio van Dijk pakte men een 3-1 overwinning.

VVV Venlo - Stormvogels Telstar 1-0 (0-0)
De nummer drie van vorig seizoen, VVV Venlo, is de competitie begonnen met een 1-0 zege op Stormvogels Telstar. Het elftal van Herbert Neumann scoorde middels Karim Soltani in de tweede de enige en dus winnende goal.

TOP Oss-FC Dordrecht 1-2 (1-0)
FC Dordrecht wordt door velen gezien als een mogelijke verrassing dit seizoen. Het elftal kan buigen op een aantal routiniers, bijvoorbeeld Gerard de Nooijer en Arjan van der Laan in combinatie met een aantal talenten zou Dordrecht aansluiting moeten vinden met de top van het klassement. TOP Oss leek Dordrecht echter direct op een verlies te trakteren. De kansen waren voor Dordrecht, de eerste goal voor TOP Oss. Het was Guillermo Zschüsschen die vlak voor rust scoorde. In de tweede helft zette Dordrecht nog meer aan en forcceerde het uiteindelijk een 2-1 overwinning door goals van Kalisse en Lopes.

FC Zwolle - FC Volendam 1-1 (0-0)
FC Zwolle en FC Volendam draaien altijd mee in de top van de Gouden Gids Divisie. Het was dan ook interessant om te zien hoe men vandaag bij de opening van het seizoen tegen elkaar speelden. Het duel in Zwolle eindigde in een 1-1 eindstand. Jeroen Ketting bracht Volendam een kwartier voor tijd op voorsprong, vlak daarna maakte Ruud Berger weer gelijk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!