Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV loopt direct averij op


13 augustus 2005 - Landskampioen PSV is het seizoen begonnen met een gelijkspel tegen promovendus Heracles Almelo. Het eindigde in Almelo in een 1-1. PSV leek puntverlies nog te ontglippen door een goal van Phillip Cocu, niet veel later maakte Thijs Sluijter echter weer gelijk.


PSV kon vandaag geen grote indruk achterlaten. De Eindhovense ploeg had het overgrote deel van de wedstrijd balbezit. Dit kon echter niet worden omgezet in grote mogelijkheden. Heracles verzette zich krachtig en kon ook terugvallen op de ervaring van doelman Pieckenhagen, aanvoerder Hoogma en middenvelder Maas.

De betere kansen waren voor Heracles Almelo. Toch leek PSV de drie punten mee naar huis te nemen. Zes minuten voor tijd kopte Phillip Cocu binnen achter de Duitse doelman van Heracles, Martin Pieckenhagen. Heracles liet zich echter niet van de wijs brengen. Uitblinker Thijs Sluijter scoorde drie minuten later de gelijkmaker. In de laatste minuten van het duel kreeg Heracles zelfs nog de mogelijkheid te winnen.

Heracles hield vanavond dus knap stand en zorgde daarmee voor een verrassing. Een eervol gelijkspel tegen de kampioen en bekerwinnaar van vorig seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!