Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoogendorp loodst RKC langs Willem II


13 augustus 2005 - Rick Hoogendorp is terug. De aanvaller scoorde vandaag in de Brabantse derby tussen Willem II en RKC tweemaal. Vorig seizoen zocht de speler lange tijd zijn vorm, flarden liet hij daarvan al zien aan het einde van het seizoen. Nu is de aanvaller echt terug. Het bezorgde RKC in Tilburg een 2-1 overwinning op Willem II.


Na negen minuten spelen opende Rick Hoogendorp de score. RKC had kansen op het verdubbelen van de score, maar een tweede doelpunt bleef uit. Willem II en RKC gingen de rust in met een 0-1 stand. In de tweede helft was het opnieuw de beurt aan Rick Hoogendorp. Hij scoorde zijn tweede treffer.

Lang kon RKC niet genieten van deze marge. Een paar minuten na de treffer van Rick Hoogendorp was het namelijk Martijn Reuser die voor de aansluitingstreffer tekende. Willem II groeide langzaam verder in het duel. Het werd daarbij ook nog geholpen door Gianni Zuiverloon. De verdediger van RKC, gehuurd van Feyenoord, pakte in de tweede helft zijn tweede gele kaart en moest dus met rood vertrekken.

Willem II kreeg na de rode kaart van Zuiverloon iets later zelfs de kans op de 2-2. Martijn Reuser faalde echter vanaf elf meter. Rob van Dijk wist zijn inzet te keren. Adri Koster begint bij RKC Waalwijk dus met een overwinning.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!