Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC: 'Vertrek Barreto bespreekbaar'


16 augustus 2005 - Een vertrek van Edgar Barreto naar Feyenoord is bespreekbaar. Dat zegt voorzitter Hans van Delft tegenover Omroep Gelderland: "Maar voor vijf miljoen kom ik echt niet uit de stoel." Baretto staat volgens de Voetbal International en Omroep Gelderland nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. Voor de 21-jarige Paraguayaan vraagt de clubleiding van NEC ongeveer acht miljoen.''Puur wiskundig gezien ligt het bedrag dichter bij de zeven dan bij de tien miljoen'', bevestigt Van Delft. De middenvelder wordt volgens de voorzitter door meerdere clubs gevolgd. ''Er is eigenlijk vanaf dag 1 al belangstelling voor Edgar Barreto. Feyenoord heeft ons ook al eens drie of vier spelers aangeboden in ruil voor Barreto. Maar dat is toen niet doorgegaan'', weet Van Delft.

''Een vertrek is dus alleen bespreekbaar op onze voorwaarden. Maar ik ben op dit moment niet op de hoogte van concrete interesse.'' Barreto heeft bij NEC nog een doorlopend contract van drie jaar. Zijn komst naar Nijmegen werd mogelijk gemaakt door investeerders die de club een warm hart toedragen. Destijds betaalden de geldschieters ongeveer anderhalf miljoen (inclusief salaris) voor de Zuid-Amerikaan. (www.forzanec.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!