Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente praat met Harald Pinxten


25 juni 2003 - FC Twente hoopt zich op korte termijn te versterken met de Belgische rechtsback Harald Pinxten. De 25 jarige speler van FC Antwerp was enkele seizoenen geleden nog op proef bij Manchester United en wees enkele andere Engelse clubs af. Sinds die tijd is het eigenlijk rustig rond de 1.96m lange verdediger die overigens een doorlopend contract heeft bij FC Antwerp

De verdediger staat bekend om zijn agressieve, hardwerkende spel en kan tevens uit te voeten in het centrum. Volgens verschillende Belgische media zou de zaakwaarnemer van Pinxten vandaag in Enschede zelfs al de deal rond maken.

FC Twente had tot dusver te kampen met een leegloop van spelers met aflopende contracten. Kurt van der Paar (Trabzonspor), Simon Cziommer (Schalke '04), Ellery Cairo (SC Freiburg) en Sander Boschker (Ajax) zochten hun heil ergens anders. Ook Jan Verlinden en de Marrokaan El Brazi kregen te horen dat men mocht vertrekken.

Tot dusver werd Jelle ten Rouwelaar voor twee seizoenen gehuurd van PSV en werd Arco Jochemsen voor 1 seizoen gecontracteerd van FC Utrecht. Begin deze week kwam daar Kim Cristiansen bij die zo goed als zeker volgend seizoen bij FC Twente voetbalt, de clubs zijn het in ieder geval al eens over de transfersom. Mogelijk komt daar nu nog de naam van Harald Pinxten bij. FC Twente coach René Vandereycken is in ieder geval zeer gecharmeerd van zijn landgenoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!