Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wint derby van Willem II


19 augustus 2005 - NAC heeft bij de terugkeer van Pierre van Hooijdonk in Breda met 1-0 gewonnen van aartsrivaal Willem II. Van Hooijdonk moest het veld echter voortijdig verlaten met een blessure, zijn vervanger Johann Vonlanthen maakte vandaag de enige treffer.


Het was een derby van een bedenkelijk niveau. Veel hoogtepunten waren er vandaag in ieder geval niet waar te nemen. In de openingsminuten van het duel liep Van Hooijdonk op tegen de knie van de uitkomende Oscar Moens. De aanvaller bleef klagen over problemen aan zijn ribben, maar wilde maar niet worden vervangen.

Van Hooijdonk werd meerdere malen geholpen door de medische staf. Uiteindelijk besloot hij vijf minuten na rust een wissel aan te vragen. Zijn vervanger was Johann Vonlanthen. Een doelpunt liet nog altijd op zich wachten, zowel NAC als Willem II konden nauwelijks kansen verkrijgen. NAC ook niet tegen tien spelers van Willem II, Kevin Bobson kreeg twee maal geel.

Vijf minuten voor het einde van het duel pakte NAC toch nog onverdiend de volle buit. Het was Vonlanthen die keihard de bal in de touwen joeg. Willem II mocht vandaag zeker aanspraak maken op een punt, maar het elftal van Robert Maaskant blijft door het verlies nu puntloos.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!