Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sota Hirayama schiet Heracles langs Den Haag


20 augustus 2005 - Heracles Almelo blijft verrassen. Na een knap 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen PSV, won men vandaag in en tegen Den Haag. Matchwinner vanavond was Sota Hirayama. De Japanse invaller kwam als invaller in het veld bij een 1-0 achterstand en bracht Heracles met twee treffers voorbij de thuisploeg.


Heracles Almelo werd voorafgaand aan het seizoen nog betiteld als degradatiekandidaat nummer 1. Tot dusver laat de ploeg van Peter Bosz echter zien zeker geen grijze muis te zijn. Er werd al gelijkgespeeld tegen PSV en vandaag hield men knap stand in en tegen Den Haag waar zelfs werd gewonnen.

Geert den Ouden bracht de thuisploeg na 62 minuten spelen nog wel op voorsprong. De aanvaller scoorde op aangeven van Roy Stroeve. De 1-0 zorgde ervoor dat Heracles coach Peter Bosz besloot zijn Japanse stormram Sota Hirayama in het veld te brengen. De aanvaller mocht veertien minuten voor tijd invallen.

1 minuut na zijn invalbeurt was het voor de eerste keer raak. Op aangeven van Thijs Sluijter scoorde de Japanner de 1-1. Het feest werd compleet nadat hij zes minuten voor tijd Heracles ook nog eens op 2-1 zette. In de slotminuten hield Heracles stand en boekte daarmee een knappe zege in en tegen Den Haag.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!