Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doelpuntenfestijn in Heerenveen


20 augustus 2005 - SC Heerenveen en Roda JC maakten er vanavond een waar doelpuntenfestijn van. In het Abelenstra-stadion eindigde het treffen tussen de twee traditionele subtoppers in 5-4 in het voordeel van de thuisploeg. Roda JC had na 45 minuten spelen nog een 2-0 voorsprong op de Friezen.


Een waar doelpuntenfestijn in Friesland vanavond. Edrissa Sonko had Roda JC al na achttien minuten spelen op voorsprong gebracht. In de slotminuut van de eerste helft maakte Arouna Koné er ook nog eens 2-0 van. De drie punten leken in de knip voor de bezoekers. Echter in de blessuretijd tekende Ugur Yildirim nog voor de aansluitingstreffers.

In de tweede helft maakte Heerenveen in een kort tijdsbestek de achterstand ongedaan en liep uit naar een 4-2 voorsprong. Samaras ('49), Pranjic ('54) en Huntelaar ('57) brachten Heerenveen op deze tussenstand. Dertien minuten voor tijd maakte Klaas-Jan Huntelaar zijn tweede van avond. Het duel leek met een 5-2 stand in het voordeel van de Friezen definitief gespeeld.

Drie minuten na de treffer van Huntelaar kreeg Roda JC echter nog een strafschop toegekend. Het was Gregoor van Dijk die scoorde. Twee minuten later zorgde Sergio ook nog eens voor de vierde treffer van Roda JC deze avond. In de slotfase ging Roda JC op zoek naar de gelijkmaker, deze bleef echter uit. Het doelpuntenfestijn tussen de twee subtoppers werd dus gewonnen door de thuisploeg.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!