Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jesper Hakansson op proef in Zweden


22 augustus 2005 - De zoektocht van Jesper Hakansson naar een nieuwe club is nog niet voorbij. De middenvelder traint mee bij Djurgardens in Zweden. Een stageweek bij Odense BK liep eerder op niets uit, omdat de technische staf van de Deense club in Hakansoon geen versterking zag.


Vanaf maandag traint Hakansson mee bij Djurgardens. ,,Hij is een goede speler, een snelle en creatieve middenvelder'', zegt de trainer van die club in Expressen. Bij Djurgardens ontmoet Hakansson een andere oud-speler van SC Heerenveen. Abgar Barsom speelde in het seizoen 2002-2003 in het Abe Lenstra Stadion.

Jesper Hakansson stond tussen 1999 en 2005 onder contract bji SC Heerenveen. In die periode speelde hij 55 competitie-wedstrijden. Daarin maakte hij tien doelpunten. Door blessures en de moordende concurrentie stond hij vaak aan de kant. Het laatste jaar van zijn contract speelde hij op huurbasis voor RBC Roosendaal. (www.abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!