Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mirano Carrilho naar MK Dons


22 augustus 2005 - Mirano Carrilho speelt komend seizoen in de Engelse League One, de tweede divisie in het land. Na een succesvolle stagperiode bij MK Dons verdiende hij een contract voor een half jaar. MK Dons heette in het verleden Wimbledon FC.


De 30 jarige verdediger zat al enkele maanden zonder club. De Graafschap liet hem tijdens vorig seizoen weten dat hij de club per direct mocht verlaten. Eerder kwam Carrilho uit voor FC Dordrecht, AZ, Rot Weiss Essen en ADO Den Haag.

Carrilho op de website van MK Dons: "Ik kan niet wachten totdat ik kan spelen. Ik hoopte altijd al eens in Engeland te kunnen spelen. Er is vaak tegen mij gezegd dat mijn spel goed past met de manier in dit land en nu hoop ik dat ook daadwerkelijk te kunnen laten zien."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!