Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV pakt koppositie Gouden Gids Divisie


22 augustus 2005 - Door een 2-0 zege in de Limburgse derby tegen Fortuna Sittard heeft VVV Venlo de koppositie gepakt in de Gouden Gids Divisie. Het elftal won tot dusver alle drie haar duels. Excelsior, tot dusver ook nog zonder puntverlies, liep vandaag averij op. Het werd in Brabant 3-3 tegen Helmond Sport, Excelsior had vanavond een 3-1 voorsprong.


Fortuna Sittard - VVV Venlo 0-2
VVV Venlo kwam vandaag al vroeg op voorsprong en gaf de zege niet meer uit handen. Al na acht minuten spelen was het de Braziliaanse middenvelder Luizinho die de score opende. De zege kwam niet meer in gevaar. VVV Venlo liep zelfs uit naar 2-0 door een treffer van Rik Platvoet.

Helmond Sport - Excelsior 3-3
Na een uur spelen had de gasten van Excelsior nog een 3-1 voorsprong. Slory, Bruins en Buikema uit een strafschop waren de doelpuntenmakers voor de Kralingers. Bridji scoorde in de tussenliggende periode nog tegen. Diezelfde Bridji tekende achttien minuten voor tijd voor de 2-3. In de slotfase werd het zelfs nog een gelijkspel door een goal van Buys. Slory kreeg overigens enkele minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten.

TOP Oss - FC Eindhoven 2-1
Ondanks een vroege rode kaart van doelman Wilco de Vogt, namelijk al na zestien minuten, wist TOP Oss vanavond te winnen. Het kwam tegen de verhouding in op voorsprong door een goal van Reginald Faria na ruim een half uur spelen. Eindhoven kwam zes minuten voor tijd door Bakkal nog terug, maar het was opnieuw Faria die Eindhoven de das om deed. 2-1 voor TOP Oss.

FC Omniworld - FC Den Bosch 2-3
Grote man vanavond was Barry Powell. De aanvaller scoorde alle drie de goals van FC Den Bosch. Na een half uur spelen had Powell al tweemaal gescoord. Vlak voor rust wist Viedma nog de aansluitingstreffer te maken. In de tweede helft was het opnieuw de beurt aan Powel. Hij scoorde zes minuten voor tijd zijn derde van de avond. In blessuretijd maakte Peter Uneken nog een eigen doelpunt, de zege van Den Bosch was echter al binnen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!