Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arouna Kone ook door medische keuring


23 augustus 2005 - Arouna Koné speelt komend seizoen definitief voor PSV. Een mogelijk struikelblok was de medische keuring, die vorig seizoen een transfer naar Ajax dwarsboomde. Koné doorliep in Eindhoven de medische keuring zonder problemen. In Eindhoven gaat hij spelen met nummer 10. PSV en Roda JC praten alleen nog of Koné komende zondag in het competitieduel tussen beide in Kerkrade zal spelen.


Guus Hiddink: "Ik ben blij dat hij deze keuze heeft gemaakt. Er zijn al eerdere pogingen gedaan om hem te halen, dus de belangstelling die was er al dubbel en dwars." Voor Hiddink was het geen probleem dat de aanvaller niet in de Champions League kan uitkomen door het Intertoto avontuur van Roda JC. "Jammer, maar dat is zo. We zijn nog steeds zeer blij met zijn komst naar PSV. Hij zorgt voor dreiging, assists, hij creëert veel voor anderen. Voorin moeten we veel mensen hebben, ook op de spitspositie."

Ook Arouna Koné is verguld met zijn transfer: "Ik ben heel blij, PSV is voor mij fantastisch om naar toe te gaan. Het is één van de beste ploegen in Nederland. Na twee seizoenen bij Roda JC ben ik klaar om deze stap te zetten."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!