Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Young-Pyo Lee teleurgesteld in PSV


24 augustus 2005 - Young-pyo Lee is zeer teleurgesteld in de houding van PSV ten opzichte van de interesse van Tottenham Hotspur, zo meldt de Koreaanse linksback in De Telegraaf. 'Drie jaar lang heb ik mijn uiterste best gedaan voor de club. Ook al was ik ziek, toch speelde ik. Maar nu ik zo地 kans krijg, blokkeren ze mijn toekomst. Ik wil eigenlijk niet boos zijn, maar ik ben het wel."


Volgens Lee wil het Tottenham Hotspur van Martin Jol zelf meer betalen dan PSV eerder deze zomer vroeg van het Franse Monaco. Lee: "Toen Jisung Park bezig was met de transfer naar Manchester, zeiden ze bij PSV, dat hij beter niet naar zo地 grote club kon gaan, omdat hij daar toch op de bank zou komen. En nu willen ze mij alleen maar aan zo地 Europese topzesclub verkopen, terwijl Spurs een veel betere optie voor mij is. PSV houdt nooit een speler tegen, als hij zijn positie kan verbeteren. Robben, Kezman, Park. Allemaal zijn ze gegaan. Ik ben toch geen onmisbare speler?"

Het nieuwste shirt van PSV met bijvoorbeeld nummer 10 Arouna Kone nu in de VoetbalPlus.nl shopVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!