Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur Leeuwarden verlost Bronkhorst


8 oktober 2003 - Raymond Bronkhorst is door FC Groningen voor de rest van het seizoen 2003/2004 verhuurd aan Cambuur/Leeuwarden. Bij Groningen had Bronkhorst dit jaar te weinig uitzicht om veel wedstrijden te spelen ondanks een publiekslieveling te zijn. De 25-jarige middenvelder maakte vorig seizoen zijn profdebuut bij FC Groningen. Eerder kwam hij uit voor Odin'59, de jeugd van HFC Haarlem, ADO'20 en SV Huizen.


Bronkhorst maakte zijn debuut voor FC Groningen op 1 september 2002 in de thuiswedstrijd tegen Ajax. In totaal speelde hij 19 officiŽle wedstrijden, waarin hij ťťn keer tot scoren kwam. Zijn contract bij FC Groningen loopt tot medio 2004. Cambuur Leeuwarden staat na negen wedstrijden met 5 punten op de zestiende plaats in de Gouden Gids Divisie. Bij Cambuur speelt ook oud-FC Groningenspeler Dominique van Dijk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!