Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilfred Bouma definitief naar Aston Villa


30 augustus 2005 - Aston Villa heeft de transfer van Wilfred Bouma afgerond. De club uit Birmingham neemt de verdediger voor ruim vijf miljoen euro over van PSV. De 27 jarige Bouma doorliep gisteren en vandaag de medische keuring en is het ook met Aston Villa eens geworden over een contract.


Nadat bekend werd dat Aston Villa een bod had gedaan op Bouma, meldde op de valreep ook Liverpool zich nog. Aston Villa is dan ook trots dat Bouma de club verkoos boven de winnnaar van de Champions League. Liverpool is het echter nooit eens geworden met PSV over de transfersom.

Bouma op de website van Aston Villa: 'Ik ben zeer blij dat ik kan gaan spelen bij Aston Villa. Het is een grote club en ik kijk echt uit om te gaan spelen in de Premiership. Ik weet dat Aston Villa zal gaan knokken voor een plaats in de top van het klassement en ik wil daaraan meehelpen. Ik wil mijn best doen om de club verder door te laten groeien.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!