Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ contracteert rechtsback IJsland


31 augustus 2005 - AZ heeft zich weten te versterken met Gretar Steinsson, zo meldt de club op haar website. De IJslandse verdediger wordt overgenomen van het Zwitserse Young Boys. De speler werd al enige tijd gevolgd door AZ, ook afgelopen weekend werd hij nog bekeken. De 23 jarige international moet bij de AZ de naar Villarreal vertrokken Jan Kromkamp vervangen.


Steinsson tekende volgens in Alkmaar een driejarig contract met een optie voor nog eens twee seizoenen. De zevoudig international van IJsland is zowel inzetbaar als rechtsback als mede als rechter-centrale verdediger. De verdediger is opgenomen in de selectie van IJsland voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kroatië en Bulgarije, rond 8 september is hij pas in Alkmaar.

Steinsson over zijn transfer op AZ.nl: ‘Het zijn hectische weken geweest, maar ik ben erg blij dat het allemaal achter de rug is. Toen bleek dat AZ interesse had, wilde ik maar één ding, en dat was naar Alkmaar. AZ heeft de afgelopen tijd iedereen verbaasd met het aanvallende spel zowel in Nederland als in Europa en ik ben trots op het feit dat ze me graag wilden hebben. En de afgelopen weken hebben ze ook weer prima resultaten behaald.'

De verdediger is ook blij om met zijn nieuwe trainer. 'Ook vind ik het bijzonder om onder Louis van Gaal te trainen. Hij is over de hele wereld bekend, het lijkt me fantastisch om met hem te kunnen werken. Verder komt er een prachtig nieuw stadion volgend jaar, genoeg redenen kortom om voor AZ te kiezen.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!