Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Reto Ziegler verkiest HSV boven PSV


31 augustus 2005 - PSV is er niet in geslaagd Reto Ziegler op huurbasis over te nemen van Tottenham Hotspur. De Premiershipclub van manager Martin Jol maakte op haar website bekend dat de 19 jarige Zwitserse international, overigens afgelopen zomer met Onder 20 actief op het WK voor spelers onder 20 jaar in Nederland, zal worden verhuurd aan het HSV van Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz.


Reto Ziegler wordt gezien als een van de grootste talenten op de Europese velden. De pas 19 jarige Ziegler speelde afgelopen seizoen al 31 duels voor de Spurs. Komend seizoen zullen zijn speelminuten beperkt zijn mede door de komst van Edgar Davids naar Londen. Tottenham gelooft in de toekomst van Ziegler en wilde de speler dan ook graag verhuren. Het Duitse HSV en PSV meldde zich uiteindelijk, de voorkeur ging uit naar de Bundesliga.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!