Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wegen Cambuur en Schuiteman scheiden


31 augustus 2005 - Cambuur Leeuwarden en Bernard Schuiteman hebben besloten per direct uit elkaar te gaan. Een doorlopende verbintenis zal in goed overleg worden ontbonden. Schuiteman kwam dit seizoen nauwelijks aan actie en de verdediger zag een langer verblijf dan ook niet zitten.


Schuiteman op de website van Cambuur: "Ik heb een gesprek met de trainer gehad waarin hij eerlijk en duidelijk aangaf dat hij dit seizoen geen belangrijke rol voor mij ziet weggelegd. Die mening respecteer ik, maar een rol op het tweede plan zie ik niet zitten. Daarom heb ik in goed overleg met de club besloten om het seizoen hier niet af te maken".

Het is nog onbekend of dit het definitieve einde zal zijn van de loopbaan van de 31 jarige Schuiteman: "Ik heb op dit moment geen concrete opties, maar voor een buitenkans in binnen- of buitenland sta ik nog steeds open. Verder zal ik me nu ook gaan richten op mijn maatschappelijke carrière. Waarschijnlijk vertrek ik samen met mijn vriendin naar Oostenrijk, om daar mijn trainerspapieren te halen. Ik zal daarna iets in de voetballerij blijven doen, als trainer, scout of spelersbegeleider. Cambuur-Leeuwarden en de supporters wens ik verder alle goeds toe."

Manager voetbalzaken Peter de Roo sprak op Cambuur.nl zijn waardering uit voor Schuiteman: "Bernard is een uitstekende prof die de club binnen en buiten het veld altijd uitstekend heeft vertegenwoordigd. Ook in deze situatie heeft hij zich zeer correct opgesteld. Ik ben blij dat we samen een goede oplossing hebben kunnen vinden."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!