Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Strijd om Yildirim kan gaan beginnen


9 oktober 2003 - De strijd om Ugur Yildirim kan gaan beginnen. De talentvolle rechtsbuiten van Go Ahead Eagles stond al langere tijd in de belangstelling van diverse clubs maar een te hoge vraagprijs weerhield Yildirim ervan naar bijvoorbeeld Heerenveen te vertrekken.


"Uit een onderhoud met zijn zaakwaarnemer Bob Maaskant hebben we begrepen dat het geen zin heeft verder te praten", aldus Eagles-directeur Jacco Swart in Deventerse krant De Stentor. Clubs zouden volgens de regionale krant in de rij staan voor de Nederlandse Turk. FC Groningen en SC Heerenveen hebben serieuze belangstelling in de aanvaller, daarnaast is er vanuit Turkije interesse van de topclubs Fenerbahce en Galatasaray. De laatst genoemde club is een droom voor de aanvaller maar toch wil Yildirim eerst de overstap maken naar de Eredivisie voordat hij vertrekt naar een club als Galatasaray.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!