Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Pienaar moet bij Dortmund Rosicky vervangen'


5 september 2005 - Borussia Dortmund houdt de situatie van Stefan Pienaar bij Ajax nauwlettend in de gaten. De Bundesligaclub heeft Pienaar bovenaan genoteerd op het lijstje van mogelijke opvolger van de Tsjechische middenvelder Tomas Rosicky. Een vertrek van Rosicky, lijkt na jarenlange speculaties, volgend jaar zomer echt aanstaande. Pienaar zou Rosicky dan in het Westfalen-stadion moeten vervangen.

Dortmund manager Hans-Joachim Watzke in het Duitse voetbalblad Kicker: 'Hij is precies de speler waar we naar op zoek zijn mocht Rosicky onze club verlaten.' Naast de kwaliteiten van Pienaar is het voor Dortmund ook interessant dat hij komende zomer een aflopend contract heeft en dus transfervrij is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!