Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Bosch met 2-0 langs Haarlem


12 september 2005 - Vandaag stond in de Gouden Gids Divisie FC Den Bosch - Haarlem op het programma. Het betrof een inhaalduel van twee weken geleden, toen de wedstrijd werd uitgesteld vanwege interlandverplichtingen van Den Bosch speler Paul Verhaegh (Jong Oranje). FC Den Bosch won vanaavond in een matig duel met 2-0 van Haarlem.


Wie anders dan Berry Powel opende vandaag de score. De aanvaller van FC Den Bosch, die deze competitie al acht maal goal trof, voegde vandaag weer een doelpunt toe aan zijn totaal. Powel opende de score vlak voor rust uit een strafschop. De strafschop werd gegeven nadat Haarlem verdediger Frankel een overtreding had gemaakt.

Haarlem bleef ook na de 1-0 achterstand voetballen. De individuele klasse van FC Den Bosch gaf het duel uiteindelijk de doorslag. FC Den Bosch scoorde middels Gijs Cales ('67) ook nog 2-0. FC Den Bosch heeft door de winst weer aansluiting gevonden met de top van de Gouden Gids Divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!