Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Julian Jenner langer bij NAC


16 september 2005 - NAC Breda is het met Julian Jenner eens geworden over een langer verblijf in Breda. De talentvolle aanvaller heeft zijn contract met 1 seizoen verlengd en staat nu zeker tot de zomer van 2007 onder contract bij NAC. Jenner verzekerde zich in de voorbereiding op het lopende seizoen van een basisplaats.


"We waren er al een poosje mee bezig", aldus Ton Lokhoff op de website van NAC, "en het is goed dat het nu rond is. Julian heeft zich met name het laatste jaar goed ontwikkeld en goeie, jonge spelers leg je natuurlijk graag voor langere tijd vast. We hopen nu dat hij zich goed dˇˇrontwikkelt en dan volgt daaruit vanzelf weer de volgende stap."

Julian Jenner maakte in de voorbereiding van dit seizoen een sterke indruk en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself. "Het ging inderdaad goed de laatste maanden", zegt Jenner. "Maar de onderhandelingen liepen al wat langer dan de laatste weken. Het is mooi dat we er nu zijn uitgekomen. Ik hoop dat ik de komende tijd deze vorm kan vasthouden, zodat ik basisspeler blijf. Voor mijn ontwikkeling is het namelijk heel belangrijk om veel wedstrijden te spelen. Ik hoop dat ik mooie tijden tegemoet ga bij NAC."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!