Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel tussen RBC en Sparta


17 september 2005 - Sparta Rotterdam kende vandaag maar 1 probleem. Het vergat te winnen in Roosendaal. De ploeg van Wiljan Vloet maakte vanavond het meeste aanspraak op de overwinning maar bleef steken op een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg kon daarmee het meest tevreden zijn, ondanks dat de ploeg lange tijd op voorsprong stond.

RBC Roosendaal had vandaag lange tijd de leiding. Het was Nuelson Wau die op aangeven van Ali Elkhattabi al na achttien minuten de score opende. Sparta drong aan en kreeg vershillende kansen maar het was pas Jason Oost die na 54 minuten de gelijkmaker voor zijn rekening nam. In het vervolg van het duel kreeg Sparta nog een aantal kansen maar wist niet tot scoren te komen. Het bleef zodoende bij 1-1 waarmee RBC het meest tevreden kon zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!