Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel NEC - NAC


17 september 2005 - NEC - NAC Breda eindigde vandaag in een 1-1 gelijkspel. De bezoekers hadden door een treffer van Julian Jenner lange tijd de leiding, maar Bjorn van der Doelen wist een kwartier voor tijd de gelijkmaker te fabriceren. Bij 1-1 bleef het, waardoor beide teams een punt pakten.


Het was Julian Jenner, die deze week nog een nieuw contract tekende, die na een klein half uur spelen de openingstreffer voor zijn rekening nam. Na 27 minuten spelen had NAC Breda zodoende de leiding in Nijmegen. Lange tijd bleef het ook bij deze stand.

Bjorn van der Doelen, die weer eens bij NEC in de basis startte, tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker. Het bleef bij deze 1-1 stand.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!