Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Roda JC contracteert Aziz Moutawakil'


18 september 2005 - Aziz Moutawakil lijkt zich bij Fortuna Sittard hebben gewerkt in een onwerkbare situatie. De aanvaller heeft nu al aangegeven komende seizoen aan de slag te gaan bij aartsrivaal Roda JC. Moutawakil heeft in Sittard een aflopend contract en zal in een later stadium een tweejarig contract tekenen bij Roda JC, het principe-akkoord is er al.


Moutawakil kiest voor de sportieve en financiele verbetering in Kerkrade. Bij Roda JC zou de speler naar verluidt 5.000 netto per maand gaan verdienen, het drievoudige van hetgeen wat hij momenteel in Sittard verdient. De supporters van Fortuna Sittard hebben inmiddels al opgeroepen dat wat hun betreft de speler niet meer zal worden opgesteld. (http://www.fortunahome.com/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!