Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje onder 17 verliest tweede duel


21 september 2005 - Het Nederlands Elftal voor speler onder zeventien jaar heeft haar tweede poulewedstrijd op het WK in Peru verloren. Regerend wereldkampioen BraziliŽ bleek met 2-1 te sterk. Afgelopen zaterdag won het elftal van Ruud Kaiser met 5-3 van Qatar.


De Braziliaanse ploeg was eigenlijk bijna het gehele duel de bovenliggende partij, bij vlagen kon Nederland iets terug doen. Daarvoor had het wel de hulp nodig voor doelman Tim Krul. De doelman die deze zomer ADO Den Haag verruilde Newcastle United hield met een aantal puike reddingen Oranje lang in het duel.

Zodoende bleef een grote achterstand bespaard en bleef het bij 1 Braziliaanse treffer. Het was Igor die op aangeven van Anderson, die inmiddels zijn geld al verdient in Portugal bij FC Porto, die na acht minuten de score opende. Oranje kwam na een half uur spelen echter al weer terug in het duel. John Goossens (Ajax) zette de Braziliaanse defensie danig onder druk, Sidnei schoot uiteindelijk in eigen doel.

Na een uur spelen kwam Oranje opnieuw op achterstand. Dit maal was het Ramon die scoorde. Oranje leek nog op 2-2 te komen, maar een schot van John Goossens eindigde op de lat. Zaterdag staat het laatste pouleduel op het programma. Er moet worden gewonnen van koploper Gambia die zowel Brazilie als Qatar versloeg.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!