Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax morst opnieuw punten


21 september 2005 - Ajax heeft vandaag opnieuw punten gemorst in de Eredivisie. Op eigen veld had men lange tijd een 2-0 voorsprong maar in de slotfase gaf men deze leiding toch nog weg. In blessuretijd wisten namens ADO Den Haag de talentvolle Elia en verdediger Saeijs het net te vinden.


Ajax coach Danny Blind gaf vandaag weer eens de voorkeur aan Angelos Charisteas in de punt van de aanval in plaats van Marcus Rosenberg. Al binnen een half uur spelen had Ajax een naar het leek comfortabele 2-0 voorsprong. Hedwiges Maduro ('20) en Wesley Sneijder ('28) waren de doelpuntenmakers.

De thuisploeg had de drie punten binnen handbereik. Nadat invaller Heitinga, hij viel na 33 minuten in voor de geblesseerde Grygera, na 63 minuten zijn tweede gele kaart pakte werd ADO Den Haag steeds gevaarlijker. Uiteindelijk scoorde de ploeg van Frans Adelaar in de blessuretijd maar liefst twee maal en pakte daarmee een punt.

Na de start van de competitie is voor Ajax belabberd te noemen. Na vijf duels heeft de ploeg van Danny Blind slechts 7 punten. Er werd gewonnen van RBC Roosendaal en Willem II. Tegen Feyenoord en AZ moest men het onderspit delven. Vandaag wist ook ADO Den Haag een punt te pakken in Amsterdam. De koplopers AZ, Feyenoord en RKC hebben nu al acht punten voorsprong.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!