Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verlengt contract Addo


25 juni 2003 - Opvallend nieuws uit Eindhoven. Eric Addo heeft zijn contract met drie seizoenen verlengd en speelt komend seizoen wederom op huurbasis voor Roda JC. Hiddink is flink aan het snijden in de selectie van PSV, Addo speelde in vier seizoenen slechts 24 duels voor de Eindhovense ploeg.

In de winterstop werd Addo door PSV verhuurd aan Roda JC. De verdediger speelde voor de Limburgers uiteindelijk zestien duels en volgend seizoen is de Ghanees wederom actief in het geel-zwarte shirt. Addo kwam in de zomer van 1999 voor 5 miljoen euro naar PSV van Club Brugge. Volgend jaar zomer liep het contract van de 24 jarige Addo af en nu staat hij dus tot 2007 onder contract. Het lijkt er op dat de PSV clubleiding toch vertrouwen heeft in Addo voor de toekomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!