Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV aast op Pedrag Filipovic'


22 september 2005 - PSV coach Guus Hiddink gaf eerder al te kennen op korte termijn graag nog een verdediger aan de selectie te willen toevoegen. De coach heeft bij de Eindhovense clubleiding aangegeven graag Pedrag Filipovic te willen huren van Roda JC, zo melden verschillende media waaronder De Telegraaf en het Brabants Dagblad. De linksbenige Bouma en Lee vertrokken afgelopen maand, de aangetrokken Ball liep een zware blessure op.


Het bestuur van Roda JC ziet een verhuur van de Servische linksback wel zitten, vooralsnog ligt trainer Huub Stevens dwars. Eerder kon hij een overgang van Arouna Koné niet voorkomen. De gehele voorbereiding op dit seizoen was juist gebouwd om de Ivoriaanse aanvaller. Pedrag Filipovic is minder belangrijk en zat afgelopen weekend zelfs op de bank, toch wil Stevens hem niet kwijt.

Huub Stevens wil eerst resultaten boeken met Roda JC. Daarvoor begon Filipovic niet aan het duel Roda JC - Willem II, hij zou te aanvallend spelen en zodoende defensief nog wel eens iets achterwege laten. PSV zoekt juist een speler die voor de nodige aanvullende impulsen op de linkerkant kan zorgen. De 30 jarige Filipovic is uitermate geschikt bevonden. Nederlandse clubs mogen onderling nog twee transfers doen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!