Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen kreeg Zweed op bezoek


22 september 2005 - De Zweedse middenvelder Oscar Wendt heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan Heerenveen. De speler van IFK Göteborg wil zich een goed beeld vormen van de club en de stad waar hij na afloop van de Zweedse competitie mogelijk zijn carričre gaat vervolgen.


Directeur Mats Persson van IFK Göteborg bevestigt de interesse in de Zweedse media. Persson zegt in Aftonbladet dat Heerenveen belangstelling heeft voor Wendt en dat de interesse wederzijds is. Dat is overigens nauwelijks een verrassing, al maanden gana er geruchten over een mogelijke overgang van Wendt naar Heerenveen.

Persson hoopt overigens dat Wendt bijtekent in Göteborg: ,,Maar we kunnen niet van Oscar verwachten dat hij deze kans laat liggen.'' SC Heerenveen zal IFK Göteborg in ieder geval een opleidingsvergoeding moeten betalen. Deze vergoeding zou rond de 300.000 euro bedragen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!