Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nederland eenvoudig langs MoldaviŽ


12 oktober 2003 - Zaterdagavond heeft het Nederlands Elftal in het Philips Stadion met 5-0 gewonnen van MoldaviŽ. De drie jongelingen in het elftal Robben, Van der Vaart en Sneijder maakte allemaal een treffer evenals Patrick Kluivert en Pierre van Hooijdonk.


In de eerste helft scoorde Kluivert de 1-0. Na rust vergrootte Sneijder, Van Hooydonk (penalty), Van der Vaart en Robben de voorsprong. Voor Robben betekende dit zijn eerste interlanddoelpunt.

Aangezien de stand in de poule voor de wedstrijd al bekend was, deed deze wedstrijd er niet meer veel toe. Nederland eindigde 2e, achter TsjechiŽ. Nederland zal hierdoor nog 2 wedstrijden moeten spelen om zich te plaatsen voor het EK in Portugal. (PSVOnline.nl)

Scoreverloop
1-0 Kluivert (44)
2-0 Sneijder (50)
3-0 v.Hooijdonk (74/pen)
4-0 v.d.Vaart (80)
5-0 Robben (89)

Opstelling
v.d.Sar, Reiziger (Makaay/33), Stam, Ooijer, v.Bronckhorst, Cocu, Sneijder, v.d.Meyde, Kluivert (v.Hooijdonk/71), v.d.Vaart, Overmars (Robben/65).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!