Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC wint weer eens


1 oktober 2005 - Roda JC heeft de tweede overwinning van het seizoen te pakken en lijkt daarmee een crisis te hebben afgewend. Dat is allerminst het geval bij Vitesse, dat vanavond dus verloor in het Parkstad Limburg Stadion. Opnieuw wist Vitesse coach Edward Sturing zijn elftal niet naar een overwinning te leiden.


Het leek vanavond overigens opnieuw mis te gaan bij Roda JC. Het had bij rust al een 2-0 voorsprong te pakken door goals van Ger Senden en Sergio. in de tweede helft kwam Vitesse echter terug in het duel door doelpunten van Janssen (vrije trap) en Amoah. Zo was het dus na een klein uur spelen weer gelijk.

Roda JC maakte aanspraak op meer en kreeg dat uiteindelijk ook. Andreas Oper maakte zeventien minuten voor tijd op aangeven van Gregoor van Dijk zijn eerste competitiedoelpunt in het shirt van Roda JC en dat betekende de drie punten. In de slotfase van het duel werd aan de zijde van Roda overigens nog wel Lazslo Bodnar van het veld gestuurd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!