Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Treviso aast op Khalid Sinouh'


2 oktober 2005 - Het Italiaanse Treviso lijkt uitkomst te bieden voor de clubloze Khalid Sinouh. De Marrokaanse doelman zit sinds deze zomer zonder club nadat hij zijn contract bij RKC Waalwijk niet wilde verlengen en interesse van andere clubs op niets uitliep. Sinouh houdt zodoende sinds enige tijd zijn conditie op peil bij Stormvogels Telstar.


Sinouh was afgelopen zomer toe aan een nieuwe uitdaging. Geen contractverlenging bij RKC, onderhandelen met NEC en NAC was geen optie. Echter ook gesprekken met FC Metz en Coventry City liepen op niets uit. In een proefperiode bij Alaves wist hij geen contract te verdienen.

Deze zomer promoveerde Treviso naar de Serie A. Volgens de clubleiding beschikt het elftal in het doel over te weinig overvaring. De huidige doelmannen Samir Handanovic en Adriano Zancope voldoen niet. Om die reden heeft Treviso nog getracht de oude Luca Marchegiani over te halen om weer te gaan keepen. Het liep op niets uit en volgens Italiaanse media is nu Sinouh de nummer 1 kandidaat.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!